Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Pilates Contrology Studio

               Pilates en Power Yoga

Susanne Museler

De Pilates Contrology Studio is in januari 2005 geopend en staat onder leiding van Susanne Museler. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring met Pilates en meer dan 10 jaar ervaring met Yoga. 

Susanne kwam met Pilates in aanraking tijdens haar dansopleiding aan de dansacademie te Tilburg.

Tijdens haar dans- en modellencarrière heeft ze veel ervaring opgedaan en diverse opleidingen voor de Pilates gevolgd in het buitenland, o.a. bij Michael King. 

In 2004 heeft zij ook bij de Pilates Company van Debbie Jenner verschillende opleidingen gedaan om zichzelf nog meer te verdiepen in de Pilates Methode.

U kunt haar ook zien in een aantal Pilatesboeken en dvd's van Debbie Jenner zoals Ground Controle Pilates en Small Balls Pilates. 

In 2005 heeft zij de Power Yoga opleiding afgerond aan het Dasra Center van Tonnie Goes te Montfoort. Vanaf die tijd is zij zich blijven verdiepen in met name de Vinyasa Ashtanga Yoga.

Op dit moment volgt Susanne een cursus bij Fysio Physics voor revalidatie bij Covid-19-patiënten. Hierdoor hoopt ze na 1 juli as ook voor deze groep mensen klaar te kunnen staan.

0